Zolder verbouwen in Rijssen, Holten, Wierden en omstreken?

Home > Zolder verbouwen Rijssen

Over het algemeen dient een zolder als bergruimte en de ruimte wordt over het algemeen minder onderhouden dan andere ruimtes. Wanneer u enkel op een andere wijze gebruik wilt maken van de zolder, of een complete verbouwing van uw zolder laten uitvoeren? De Klussenier Martin Lindhout is hiervoor uw expoert in Rijssen, Holten, Wierden en omstreken.

De mogelijkheden van een zolder

De mogelijkheden van een zolder zijn zeer divers. Enkele mogelijkheden voor het verbouwen van de zolder staan onderstaand beschreven.

Ombouwen

U kunt ervoor kiezen om de zolder te laten ombouwen naar een kinder- of slaapkamer. Ook kunt u ervoor kiezen om de huidige zolder om te toveren naar een hobby-, werk- of studeerkamer.

Dakkapel plaatsen

Wilt u meer licht en meer ruimte op zolder? Dan is het laten plaatsen van een dakkapel mogelijk een interessante optie voor u. U slaat hiermee twee vliegen in één klap. Dit betekent namelijk een waardeverhoging voor uw woning.

Scheidingswand

Een zolder is in veel gevallen ongeveer een derde van het totale woonoppervlakte. Mogelijk is dit te groot voor de slaapkamer of werkruimte die u in gedachte heeft. Als dat zo is kan kan het interessant zijn om er twee ruimtes van te maken. De Klussenier Martin Lindhout kan een scheidingswand voor u plaatsen, waarmee u van deze ruimte twee kleinere ruimtes maakt.

Renovatie

Is uw zolder simpelweg verouderd en toe aan een opknapbeurt? Ook hiervoor kunt u bij De Klussenier Martin Lindhout terecht.

Welke optie spreekt u het meeste aan?

Waar u ook voor kiest, De Klussenier Martin Lindhout draait er z'n hand niet voor om. Dus wilt u nu eindelijk die zolder laten ‘aanpakken’? En vindt u het belangrijk dat dit wordt uitgevoerd door een betrouwbare en veelzijdige vakman? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij De Klussenier Martin Lindhout.

De Klussenier Martin Lindhout, uw veelzijdige vakman

De Klussenier Martin Lindhout
De Klussenier Martin Lindhout

Molenstraat 26
7462 TL Rijssen

Dien uw offerte-aanvraag in   

0548 78 96 28
06 4191 0737
martinlindhout@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 57207070

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte van 
De Klussenier Martin Lindhout

 
Loading...